Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Βιομηχανικό Δάπεδο
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ | Εποξειδικά, Βιομηχανικά, Σταμπωτά & Βοτσαλωτά Δάπεδα Ρόδο - Δωδεκάνησα
Με τον όρο βιομηχανικά δάπεδα αναφέρονται τα δάπεδα με ειδικές απαιτήσεις ως προς τις αντοχές, τις ιδιότητες, αλλά και την αισθητική εμφάνιση τους. Είναι μια τεχνολογία κατασκευής δαπέδου που υπάρχει δεκαετίες και προτιμάται σε βιομηχανίες, αποθήκες, γκαράζ, συνεργεία, νοσοκομεία κ.α.
 
Τα τελευταία χρόνια το απίστευτα ανθεκτικό βιομηχανικό δάπεδο έχει αναβαθμιστεί με σκοπό εκτός από ένα δάπεδο για δύσκολη χρήση να είναι παράλληλα και ένα αισθητικά κομψό, κατάλληλο και για οικίες και επαγγελματικούς χώρους όπου το χρώμα και η αισθητική παίζουν ρόλο.
 
Η επιχείριση μας “ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ” η οποία εδρεύει στην Ρόδο και πιο συγκεκριμένα στην Κρεμαστή, διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει εφαρμογές βιομηχανικών δαπέδων, απλών και διακοσμητικών, σε εσωτερικά και εξωτερικά δάπεδα, φροντίζοντας πάντα για ένα άψογο αισθητικά και ποιοτικά αποτέλεσμα. 
 
Τα υλικά που χρησιμοποιούμε διεισδύουν στο δάπεδο, το σκληραίνουν και το στεγανοποιούν με πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Mε την καλύτερη και ταχύτερη διείσδυση των προϊόντων στο σκυρόδεμα λύνονται τα προβλήματα υγρασίας αλλά και αλκαλικών αντιδράσεων στην επιφάνεια του δαπέδου. Έτσι, η οικία, το εξοχικό σας ή ο επαγγελματικός χώρος σας θα είναι εκτός από κομψός και λειτουργικός. 
 
 
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  Σύντομος χρόνος κατασκευής

  Ανθεκτικά σε οποιουδήποτε είδους καταπόνηση

  Δεν επηρεάζονται από καιρικές συνθήκες

  Δεν χρειάζονται συντήρηση

  Χαμηλό κόστος κατασκευής
 

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ


ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ από το στάδιο της μελέτης έως και την  εφαρμογή της εξασφαλίζοντας
την έντεχνη και ποιοτική κατασκευή τους.
Εξυπηρετούμε άμεσα την Ρόδο, την Κω, την Κάλυμνο, τη Λέρο, την Νίσυρο και όλα τα Δωδεκάνησα.