Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Σταμπωτά Δάπεδα

ΣΤΑΜΠΩΤΑ ΔΑΠΕΔΑ
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ | Εποξειδικά, Βιομηχανικά, Σταμπωτά & Βοτσαλωτά Δάπεδα Ρόδο - Δωδεκάνησα
Τα σταμπωτά δάπεδα είναι σκυρόδεμα διαμορφωμένο ανάγλυφα ώστε να μοιάζει με τούβλα, πέτρες, κεραμίδια, ξύλο, και διάφορα άλλα σχήματα και υφές. Είναι μία εφαρμογή για πλακοστρώσεις εξωτερικών χώρων που προτιμάτε εδώ και αρκετά χρόνια σε όλον τον κόσμο χάρη στην υψηλή αντοχή της σε τριβές, σε όλες τις καιρικές συνθήκες αλλά και επειδή έχει πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής. Ακόμα, η ευελιξία που προσφέρουν και η μεγάλη ποικιλία των σχεδίων, είναι μερικοί από τους μεγαλύτερους λόγους για τη δημοτικότητα που έχουν. 
 
Αποτελεί μια σύγχρονη τεχνοτροπία κατασκευής δαπέδων υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής σε συνδυασμό με εξαιρετικές μηχανικές αντοχές. Μπορεί να εφαρμοστεί σε πεζοδρόμια, πλατείες, parking, αυλές, πυλωτές, πισίνες κ.α. δημιουργώντας ξεχωριστά αποτελέσματα. 
 
Η επιχείριση μας “ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ” η οποία εδρεύει στην Ρόδο και πιο συγκεκριμένα στην Κρεμαστή, αναλαμβάνει την κατασκευή σταμπωτών δαπέδων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, φροντίζοντας πάντα για ένα άψογο αισθητικά και ποιοτικά αποτέλεσμα. 
 
Η πολυετής εμπειρία, ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και η εγγυημένη εργασία, αποτελούν χαρακτηριστικά για τα οποία διακρινόμαστε όλα αυτά τα χρόνια.
 
 
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  Σύντομος χρόνος κατασκευής

  Ανθεκτικά σε οποιουδήποτε είδους καταπονήσεις

  Δεν επηρεάζονται από καιρικές συνθήκες

  Χαμηλό κόστος κατασκευής
 

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ


ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ από το στάδιο της μελέτης έως και την  εφαρμογή της εξασφαλίζοντας
την έντεχνη και ποιοτική κατασκευή τους.
Εξυπηρετούμε άμεσα την Ρόδο, την Κω, την Κάλυμνο, τη Λέρο, την Νίσυρο και όλα τα Δωδεκάνησα.