Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Μονώσεις
ΜΟΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ | Εποξειδικά, Βιομηχανικά, Σταμπωτά & Βοτσαλωτά Δάπεδα Ρόδο - Δωδεκάνησα
Η μόνωση και πιο συγκεκριμένα η θερμομόνωση σας βοηθάει να  εξοικονομήσετε ενέργειας, αλλά και χρήματα από την κατοικία η των επαγγελματικό σας χώρο. Για αυτό και είναι σημαντικό η μόνωση που θα επιλέξετε να είναι καλής ποιότητας.
 
Η επιχείριση μας “ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ” η οποία εδρεύει στην Ρόδο και πιο συγκεκριμένα στην Κρεμαστή, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο των μονώσεων αναλαμβάνοντας έργα εξωτερικής και εσωτερικής μόνωσης στα Δωδεκάνησα. 
 
Αναλαμβάνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό μονώσεις, υγρομονώσεις, στεγανοποιήσεις, θερμομονώσεις και παντός είδους μόνωση σε ταράτσες, τοίχους, υπόστεγα κλπ. σε κάθε κτίριο, είτε πρόκειται για οικία, είτε για επαγγελματικό χώρο. 
 
Παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο των μονώσεων και χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα και δοκιμασμένα υλικά καταφέρνουμε να αντιμετωπίζουμε οποιοδήποτε πρόβλημα μόνωσης υπάρχει στο κτίριό σας. 
 
Διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό, κάνουμε την διαφορά, παρέχοντας άψογη εφαρμογή στη μόνωση, για το καλύτερο αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές. 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ για ότι χρειαστείτε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Εξυπηρετούμε άμεσα την Ρόδο, την Κω, την Κάλυμνο, τη Λέρο, την Νίσυρο και όλα τα Δωδεκάνησα.