Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Εποξειδικά Δάπεδα
ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ | Εποξειδικά, Βιομηχανικά, Σταμπωτά & Βοτσαλωτά Δάπεδα Ρόδο - Δωδεκάνησα
Μία εποξειδική επίστρωση ή εποξειδική βαφή είναι ένα προστατευτικό υλικό που κατασκευάζεται με βάση την εποξική ρητίνη. Αποτελεί ιδανική επιλογή για χώρους με υψηλές χημικές και μηχανικές απαιτήσεις όπως εργοστάσια, γκαράζ, βιομηχανίες, συνεργεία, εκθέσεις αυτοκινήτων, αποθήκες τροφίμων, βουλκανιζατέρ, αλλά και ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, γκαράζ, καταστήματα, οικίες, εξοχικά κ.λπ.
 
Τα εποξειδικά δάπεδα είναι λεία, αντιολισθηρά, δεν τρίβονται έτσι δεν παράγουν σκόνη, δεν έχουν αρμούς, είναι κλειστόπορα και δεν ποτίζουν από λάδια και υγρούς ρύπους. 
 
Σε συνδυασμό με πολυουρεθανικές ρητίνες, τα εποξειδικά δάπεδα αποτελούν την ιδανική λύση για πιστοποιητικό Haccp σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος με αυστηρές προδιαγραφές.
 
Η επιχείριση μας “ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ” η οποία εδρεύει στην Ρόδο και πιο συγκεκριμένα στην Κρεμαστή, διαθέτοντας χρόνια πορεία στον χώρο των δαπέδων, μπορεί να αναλάβει την εφαρμογή εποξειδικής βαφής στο δάπεδο της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Είτε θέλετε απλό εποξειδικό δάπεδο, είτε διακοσμητικό το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να σας προτείνει την καλύτερη λύση.  
 
Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι άριστης ποιότητας και δοκιμασμένα ώστε να μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το αισθητικό αλλά και το ποιοτικό αποτέλεσμα που σας προσφέρουμε. 
 
 
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  Εύκολη Τοποθέτηση

  Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων

Εξαιρετική αντοχή:

  σε διαβρωτικές χημικές ουσίες

  στη θερμότητα & στο νερό

  στην υπεριώδη ακτινοβολία
 

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ


ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ από το στάδιο της μελέτης έως και την  εφαρμογή της εξασφαλίζοντας
την έντεχνη και ποιοτική κατασκευή τους.
Εξυπηρετούμε άμεσα την Ρόδο, την Κω, την Κάλυμνο, τη Λέρο, την Νίσυρο και όλα τα Δωδεκάνησα.