Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Βοτσαλωτά Δάπεδα

ΒΟΤΣΑΛΩΤΑ ΔΑΠΕΔΑ
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ | Εποξειδικά, Βιομηχανικά, Σταμπωτά & Βοτσαλωτά Δάπεδα Ρόδο - Δωδεκάνησα
Τα βοτσαλωτά δάπεδα ανήκουν στην κατηγορία των δαπέδων με υψηλή διακοσμητική αισθητική προσφέρουν τεράστιες δομικές αντοχές, απεριόριστες επιλογές σε βότσαλα και χρωματισμούς, ταχύτατη εφαρμογής, χαμηλό κόστος κατασκευής.
 
Αποτελούν μοναδικά παραδοσιακά κομμάτια, μικρά έργα τέχνης, για εξωτερικούς χώρους κυρίως πισίνες και αυλές. Εφαρμόζονται χυτά επάνω σε γκρο μπετό, δίνοντας την εικόνα ενιαίου δαπέδου όπου τα βότσαλα και οι ψηφίδες βρίσκονται σε όλη τη μάζα του υλικού.
 
Αισθητικά περιγράφουν και καθορίζουν το χώρο με ξεχωριστή αυθεντικότητα, συνδυάζοντας αρμονικά το παραδοσιακό με το σύγχρονο με μια συνεπή συνέχεια.
 
Η επιχείριση μας “ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ” η οποία εδρεύει στην Ρόδο και πιο συγκεκριμένα στην Κρεμαστή, παρακολουθώντας διαρκώς τις εξελίξεις στο χώρο των δαπέδων αναλαμβάνει την κατασκευή βοτσαλοτών δαπέδων χαρίζοντας μία μοναδική εικόνα στην οικία, το εξοχικό σας αλλά και στον επαγγελματικό σας χώρο.
 
Το βατσαλοτό δάπεδο στολίζει και δίνει αρχιτεκτονικές λύσεις στη διαμόρφωση εξωτερικών χώρων μέσα από μια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Είναι ιδανικό για πισίνες, δρόμους, πεζοδρόμια, δημόσιους κήπους, πάρκα, πεζοδρόμους, χώρους στάθμευσης κ.α.
 
 
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  Αντοχή στο χρόνο

  Εύκολη συντήρηση και αποκατάσταση

  Ανθεκτικότητα 

  Ποικιλία χρωμάτων
 

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ


ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ από το στάδιο της μελέτης έως και την  εφαρμογή της εξασφαλίζοντας
την έντεχνη και ποιοτική κατασκευή τους.
Εξυπηρετούμε άμεσα την Ρόδο, την Κω, την Κάλυμνο, τη Λέρο, την Νίσυρο και όλα τα Δωδεκάνησα.